Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Bola a depus la CJC un proiect pentru dezvoltarea turismului în zona localităţilor dunărene din judeţul Constanţa

ro

01 Jul, 2017 00:00 3007 Marime text
Consilierul judeţean liberal Bogdan Bola a depus la registratura Consiliului Judeţean Constanţa un proiect pentru dezvoltarea turismului în zona localităţilor dunărene din judeţul Constanţa, proiect pe care l-a denumit „DanuBio“.
 
De ce „DanuBio“? „Pentru că este despre Dunăre, comunităţile locale de pe malul ei dobrogean şi pentru că ceea ce au ele mai valoros de oferit oricui ar vrea să le viziteze sau să investească ţine de natură: peisaje încântătoare şi încă sălbatice, distanţa mică şi accesibilă «faţă de oraş», puţine «betoane», comunităţi cu un puternic specific cultural, gastronomic, confesional, alimente naturale şi româneşti «ca altădat㻓, a explicat consilierul Bogdan Bola.
 
„DanuBio“ este gândit să fie marca, brandul-umbrelă care vine în ajutorul localităţilor dunărene. Conceptul vizează promovarea localităţilor de la Dunăre. Proiectul a fost redactat şi cu ajutorul Tineretului Naţional Liberal, al cărui preşedinte la nivelul judeţului Constanţa este Bola.
 
Localităţile cuprinse în zona de interes, aflate direct pe linia Dunării, sunt următoarele: Primăriile Hârşova, Ghindăreşti, Topalu, Seimeni, Cernavodă, Rasova, Aliman, Oltina şi Ostrov, însumând peste 50.000 de locuitori. De asemenea, vor beneficia direct şi indirect de promovarea turistică a localităţilor aflate în zona „DanuBio“ comunele Saraiu, Horia, Siliştea şi Ion Corvin, acestea fiind în imediata apropiere sau pe drumurile de acces din zona noastră de interes şi însumând peste 6.000 de locuitori.
 
„Tocmai din aceste motive, consider ca un proiect precum «DanuBio» va aduce un mare plus comunităţilor dunărene şi ne va da ocazia să pornim cu dreptul în a da un restart economic şi turistic acestei părţi a judeţului nostru“, mai spune alesul judeţean Bogdan Bola.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii