Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:35 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Candidatul PNL la primărie, Vergil Chițac vrea să-i determine pe tinerii din Constanța să nu mai plece la facultate în alte orașe

ro

24 Aug, 2020 00:00 2031 Marime text
  • Candidatul PNL Constanţa la Primăria municipiului Constanța s-a întâlnit cu cadrele didactice din oraș
  • Vergil Chițac afirmă că lipsa crasă de interes a Primăriei și a unei viziuni care să includă participarea activă a sistemului academic în viața orașului au adus tinerii din Constanța în situația de a aștepta cu nerăbdare să plece la facultate în altă parte și să rămână acolo
  • Candidatul PNL spune că acest lucru trebuie schimbat urgent și există soluții în acest sens
     
Vergil Chițac, candidatul PNL Constanţa la Primăria municipiului Constanța s-a întâlnit cu cadrele didactice din oraș.
“Întâlnirea cu cadrele didactice din Constanța a deschis noi orizonturi de comunicare și a pus pe tapet noi probleme cu care se confruntă sistemul de învățământ în orașul nostru.
Ca fost profesor și manager al Academiei Navale Mircea cel Bătrân, cunosc foarte bine ce găsim în școlile din Constanța și în sufletul profesorilor.
Lipsa crasă de interes a Primăriei și a unei viziuni care să includă participarea activă a sistemului academic în viața orașului au adus tinerii din Constanța în situația de a aștepta cu nerăbdare să plece la facultate în altă parte și să rămână acolo. Am convenit că acest lucru trebuie schimbat urgent și există soluții în acest sens.
Le mulțumesc tuturor pentru deschidere și dialog”, spune candidatul PNL pentru primăria municipiului Constanța.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii