Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:15 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A început consultarea publică pentru reactualizarea Planului Urbanistic General

ro

16 Nov, 2016 00:00 1305 Marime text
Municipalitatea organizează consultare publică pe marginea actualizării Planului Urbanistic General, în conformitate cu prevederile art. 7 al Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, precum şi ale Ordinului MDRT nr. 2701/2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism.
 
În ultima şedinţă de Consiliu Local Municipal a fost adoptată HCL nr. 323/31.10.2016 privind aprobarea iniţierii demersurilor de actualizare a PUG Constanţa. Până la data de 30.11.2016, se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind intenţia de actualizare a PUG Constanţa, prin poştă sau prin email, la adresa primarie@primaria-constanta.ro.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • LOCUITOR 25 Nov, 2016 13:33 DE CE RADET, NU INTRODUCE CA SI ENEL, TELECITIREA, ADICA TRANSMITEREA INDEXULUI REPARTITOARELOR, PRIN INTERMEDIUL UNUI NUMAR DE TELEFON GRATUIT, CA SA NUMAI PLATIM PE ACEI FUNCTZIONARI, PE CARE FUNCTZIONARI II PLATIM DESTUL DE BINE SI ASTA NU-I ATAT, DAR COSTURILE INCALZIRII, ZIS SUBVENTZIONATA DE PRIMARIE, LA PLATA INTRETZINERII, NE AJUNGE FFFFFF MULT, TOTUL ESTE DOAR O FALSA / ILUZIE COMPENSARE, CA ALTE ADAOSURI DETERMINA INCARCAREA FACTURILOR SI LUMEA, NE INVIDIAZA, CA PLATIM PUTZIN ! CUM, DOAMNE, IN TIMPUL REGIMULUI ASA ZIS DE TRISTA AMINTIRE, ADUCA IN COMUNISM, PLATEAM MULT MAI PUTZIN PENTRU INCALZIRE SI AVEAM CALDURA NON STOP IN CASE SI APARTAMENTE ?! ASTAZI, CU DEMOCRATZIA ASTA TURBATA AVEM : SALARIILE, PENSIILE SI VIATZA ATAT DE MIZERABILE ?! CEI CARE NE CODUC LA NIVEL CENTRAL SI LOCAL, NUMAI POT DE ATATA BOGATZIE / IMBOGATZIRE, GAFAIE SI NE CER FARA NERUSINARE CA SA PLATIM FACTURILE LA TIMPUL IMPUS, ADICA FFF REPEDE, CEL SATUL, CUM SA-L CREADA PE CEL FLAMAND ?! RUSSSSSSSINE, sa va fie, ca noi, oamenii din poporul asta obidit, v-am vota t / ales si statzi cocotzatzi acolo, unde va aflatzi si noi suferim de pe urma voastra, RUUUUUUSINE, sa va fie ?!