Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victima a cerut imediat sprijinul forţelor de ordine Tulcea. Un bărbat a smuls poșeta unei femei pe strada Iuliu Maniu

ro

19 Jan, 2021 15:06 1152 Marime text
  • În urma verificărilor efectuate, jandarmii din Tulcea au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, pe strada Iuliu Maniu, care corespundea descrierii făcută de victimă.
  • În cauză, au fost întocmite actele de sesizare a organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt.
 Luni, 18 ianuarie,  în jurul orei 21:25, jandarmii tulceni au fost solicitaţi,  prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie,  care a sesizat faptul că un bărbat a încercat să îi sustragă geanta pe care o avea asupra sa.
 
Femeia, în vârstă de 29 de ani,  a relatat faptul că, în timp ce se afla pe strada 1848, din municipiul Tulcea, deplasându-se  de la serviciu către casă, a observat faptul că un bărbat o urmăreşte, iar, în momentul în care a ajuns în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, bărbatul s-a apropiat de ea, a încercat să-i smulgă geanta şi să o bruscheze.
 
Femeia a cerut imediat sprijinul forţelor de ordine, iar în acel moment, bărbatul a fugit, încercând să se facă nevăzut.
 
În urma verificărilor efectuate, jandarmii au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, pe strada Iuliu Maniu, care corespundea descrierii făcută de victimă.
 
În cauză, au fost întocmite actele de sesizare a organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt.

Sursa foto: IJJ Tulcea
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii