Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:54 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bărbați din Bangladesh, Egipt și Sudanul de Sus, bănuiți de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Ce spun polițiștii

ro

07 Sep, 2023 10:50 745 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Inspectoratul General pentru Imigrări
  • Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, din Bangladesh, Egipt și Sudanul de Sus sunt bănuite de infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat. 

Poliţiştii de imigrări din Bucureşti au introdus ieri în Centrul de Cazare a Srăinilor Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul ţării noastre, trei bărbaţi care au fost transferaţi din Austria în baza Regulamentului Dublin.
 
Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 24 și 26 de ani, din Bangladesh, Egipt și Sudanul de Sus sunt bănuite de infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Acestea au fost preluate, miercuri, 6 septembrie a.c., de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă – Otopeni.
 
La ieşirea din ţară, pe numele acestora va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
 

„Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii de imigrări au mai preluat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă – Otopeni alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 29 și 38 de ani, din Bangladesh, Pakistan și Siria, bănuite de infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Persoanele în cauză au fost transferate din Austria în baza Regulamentului Dublin.
 
Întrucât acestea au solicitat o formă de protecție internațională au fost transferate la Centrul Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil București, până la clarificarea situației“, spune Poliția de Imigrări.

Citește și:

Șapte bărbați din Nepal și Pakistan, legitimați în Botoșani. Ce au constatat polițiștii de la Imigrări

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Robert 07 Sep, 2023 11:28 3 barbati...bănuite??