Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șapte bărbați din Nepal și Pakistan, legitimați în Botoșani. Ce au constatat polițiștii de la Imigrări

ro

01 Sep, 2023 09:50 772 Marime text
Sursa foto: IGI
  • În acest context au fost verificate trei societăți comerciale, fiind legitimați 7 străini din Nepal și Pakistan, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 32 de ani.

Trei societăți comerciale au fost verificate, ieri, de polițiștii de imigrări din Botoșani, scopul acțiunii fiind prevenirea și combaterea migrației ilegale. 7 cetățeni străini au fost legitimați.

Jopi, 31 august 2023, polițiști din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Botoșani, în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani au desfășurat, în județul Botoșani, o acțiune pentru prevenirea și combaterea migrației ilegale.

În acest context au fost verificate trei societăți comerciale, fiind legitimați 7 străini din Nepal și Pakistan, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 32 de ani.

Din verificări a reieșit că persoanele în cauză au intrat legal în România, în scop de angajare în muncă.

„De asemenea, pe timpul acțiunii a fost desfășurată o verificare în vederea stabilirii existenței coabitării matrimoniale dintre un cetățean român și un cetățean străin.
 
În cadrul activităților nu au fost constatate nereguli.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare și reamintim cetățenilor străini să respecte în continuare dreptul de ședere în România și legislația în domeniu“, spun polițiștii de la Imigrări. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii