Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:39 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din Sri Lanka depistat cu ședere ilegală în Dâmbovița. Anunțul IGI

ro

11 Sep, 2023 10:21 786 Marime text
Polițiștii de imigrări din Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat un bărbat din Sri Lanka, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Pe numele acestuia a fost emisă decizie de returnare prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile.

Poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Judeţului Dâmboviţa, au desfăşurat la data de 09 septembrie a.c., o actiune, pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă, transmite Inspectoratul General pentru Imigrări. 
 
Astfel, în cadrul activităților întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat un bărbat, din Sri Lanka, în vârstă de 25 de ani, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul României.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că cetăţeanul străin a intrat legal în România, însă la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestuia o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească teritoriul ţarii noastre în termen de 15 zile. Totodată, cetăţeanul străin a fost sancționat contravențional, cu avertisment, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, cu modificările şi completările ulterioare respectiv cele ale O.G. 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, a mai punctat sursa citată. 



Citește și: 

Trei bărbați din Bangladesh, Egipt și Sudanul de Sus, bănuiți de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Ce spun polițiștii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii