Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, despre revocarea şefei DNA- "Trebuie să-şi ducă mandatul până la capăt ca să-şi ia toate şocurile în mandatul ei"

ro

28 May, 2018 08:48 1216 Marime text
Traian Băsescu a declarat duminică, la RomâniaTV, că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, trebuie să îşi ducă mandatul la capăt pentru a suporta şocurile achitărilor în dosare instrumentate de DNA.
 

"În opinia mea, revocarea doamnei Kovesi ar fi o greşeală. Preşedintele riscă să-şi piardă din credibilitate, pentru că probabil mai sunt cancelarii care văd în doamna Kovesi un stâlp real al luptei împotriva corupţiei, dar încă acest mesaj văzut în The Telegraph, nu este unul care a pătruns în toate cancelariile. În opinia mea, mai sunt multe dosare contrafăcute în instanţă, bazate pe nişte denunţuri în jurul cărora au brodat procurorii ca să ajungă la ţintă, însă dosarele nu au fost judecate încă, şi cred că vine vremea în care judecătorii încep să se uite mai atent la probele pe care procurorii le pun în dosare. (...) În opinia mea, trebuie să-şi ducă mandatul până la capăt ca să-şi ia toate şocurile în mandatul ei. Adică alte achitări", a declarat Traian Băsescu, la RTV.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii