Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Titan Machinery, organizatorul galei Axial-Flow Una dintre cele mai puternice combine agricole din lume, disponibilă acum şi la Constanţa (galerie foto)

ro

09 May, 2014 00:00 3737 Marime text
Titan Machinery are de astăzi sediu în judeţul Constanţa. De la ora 12.00, reprezentanţa Titan Machinery îşi deschide porţile pentru toţi cei interesaţi să vadă îndeaproape utilajele Case IH. Acestea sunt distribuite în România prin reţeaua Titan Machinery şi reprezintă vârful în domeniul tehnologiilor din agricultură şi construcţii. Ieri, la sediul social din localitatea Lumina, situat pe strada Tulcei nr. 108 - 109, în dreptul sensului giratoriu, a avut loc o scurtă prezentare în avanpremieră a trustului Titan Machinery, dar şi a revoluţionarei combinei agricole Axial-Flow, fabricate de Case IH, care este disponibilă de astăzi înainte inclusiv pentru agricultorii constănţeni. Inginerii Case IH au fost adevăraţi deschizători de drumuri atunci când vine vorba de combinele cu rotor compact, şenilate, având o experienţă de peste 35 de ani.

Nu doar experienţa îşi spune cuvântul în cazul lor, mărturie stau şi recordurile absolute atinse de aceste utilaje-mastodont. „În urmă cu o lună, în Bulgaria, o combină Axial Flow de la Case IH a doborât recordul, recoltând peste 360 de hectare de floarea-soarelui în 24 de ore. La acest capitol, fără cea mai mică îndoială, suntem lideri mondiali“, a declarat managerul responsabil de zona balcanică a Europei a Case IH, George Stanson în cadrul prezentării oficiale a combinei prevăzute cu şenile Axial-Flow, care a avut loc ieri în staţiunea Mamaia, la sediul hotelului Iaki.
Cu acest prilej, Titan Machinery le-a prezentat fermierilor invitaţi din toată regiunea posibilităţile pe care le oferă firma, soluţiile de finanţare şi alte oferte disponibile pentru cei interesaţi de colaborarea cu societatea. „Noi nu suntem doar o companie care se ocupă de vânzarea maşinilor şi utilajelor agricole. Momentul vânzării reprezintă doar începutul unei strânse relaţii, pentru că, ulterior, noi le punem la dispoziţie toate serviciile şi consultanţa necesare. Suntem devotaţi în relaţiile pe care le dezvoltăm şi ne dorim ca toţi clienţii şi colaboratorii noştri să fie pe deplin satisfăcuţi“, a declarat Răzvan Tomescu, directorul de marketing al Titan Machinery în România.

Fermierii prezenţi la prezentarea utilajului agricol au rămas plăcut impresionaţi de puterea şi capacităţile combinei Axial-Flow . „Este echivalentul unui jeep în materie de autovehicule. Este impresionant şi este un lucru foarte bun că acum avem aceste posibilităţi şi în Constanţa“, a spus unul dintre fermierii prezenţi la deschiderea evenimentului. Potrivit Societăţii Germane pentru Agricultură - DLG, costurile totale de exploatare sunt cele mai reduse în cazul combinelor Axial-Flow, faţă de alte maşini similare, fiind de aproximativ 10 Euro pe tonă. Acelaşi studiu relevă că utilajul de la Case IH are cea mai redusă cantitate de seminţe sparte la recoltare, mai mică de 0,1%.
Titan Machinery România face parte din grupul Titan Machinery din Statele Unite ale Americii, care furnizează o mare varietate de echipamente agricole, echipamente de construcţii şi produse de consum. Grupul American este responsabil de furnizarea de utilaje în România prin cele cinci reprezentanţe de la Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea, Roman, Timişoara şi Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii