Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sirene și girofaruri, pe lista de cumpărături a Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Cum se va face achiziția

ro

23 Jun, 2020 00:00 1856 Marime text
  • Valoarea estimată a achiziției este de 35.294,12 lei.
  • Termenul limită pentru depunerea ofertelor este mâine, 24 iunie, ora 14.00.
Inspectoratul de Poliție al Județului achiziționează, prin cumpărare directă, sisteme de avertizare optică/acustică pentru autovehicule. Valoarea estimată a achiziției este de 35.294,12 lei.
Informații au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, iar data stabilită pentru achiziționare este mâine, 24 iunie 2020. Ofertele pot fi depuse până pe 24 iunie, la ora 14.00.
Potrivit descrierii anunțului publicat în SEAP, „IPJ Constanța intenționează să achiziționeze sisteme de avertizare optică/acustică pentru autovehiculele din dotare“.
Persoana de contact pentru această achiziție este Carla Victoria Stanciu.
 

Condițiile și criteriul de atribuire

În condițiile referitoare la contract se arată că livrarea va fi gratuită la sediul IPJ Constanța și se va realiza de către ofertant, în maxim 30 zile de la data primirii comenzii ferme.
Produsele livrate vor fi însotite de: factură fiscală și declarație de conformitate. „Plata se va realiza prin OP, în contul de trezorerie al furnizorului, în 30 de zile de la primirea facturii și recepția produselor“, se mai arată în anunțul oficial.

Criteriul de atribuire este reprezentat de prețul cel mai scăzut.
Condițiile de participare sunt următoarele: „oferta, semnată și ștampilată, va fi transmisă autoritatii contractante pe adresa de email: inspectoratconstanta@yahoo.com, având caracter ferm și obligatoriu din punct de vedere al conținutului pe toată perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 60 de zile“.

De asemenea, se mai arată că prețul va fi exprimat în lei fără TVA. Un ultim aspect prevede faptul că „se va menționa dacă societatea este neplătitoare/plătitoare de TVA“.
„Achiziția se va finaliza prin intermediul SICAP. Ofertanții au obligația publicării produselor în catalogul electronic ca pachet, specificându-se numărul prezentului anunț“, se mai arată în anunțul oficial.


Citește și:

IPJ Constanța își ia camere video. Achiziția se face prin cumpărare directă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii