Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:02 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța își ia camere video. Achiziția se face prin cumpărare directă

ro

20 Jun, 2020 00:00 896 Marime text
  • Valoarea estimată este de 1.176,47 de lei.
  • Firmele interesate au timp până luni, la ora 14.00, să facă oferte.
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice că intenționează să achiziționeze camere video. Valoarea estimată pentru achiziționarea acestora este, potrivit informațiilor publice puse la dispoziție de SEAP, de 1.176, 47 de lei. Firmele interesate au termen până luni, la ora 14.00, să facă oferte.
În anunțul oficial se arată că Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța intenționează să achiziționeze cameră video, prin cumpărare directă, iar livrarea va fi gratuită, la sediul Inspectoratului, urmând să fie realizată de către ofertant, în maxim trei zile de la data primirii comenzii ferme.

„Produsele livrate vor fi însoțite de factură fiscală, delcarație de conformitate. Plata se va realiza prin Ordin de Plată, în contul de trezorerie al furnizorului, în 30 de zile de la primirea facturii și recepția produselor“, se arată în anunțul oficial.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 22 iunie, ora 14.00.
Condițiile de participare sunt următoarele: „Oferta, semnată și ștampilată, va fi transmisă autorității contractante pe adresa de email: inspectoratconstanta@yahoo.com, având caracter ferm și obligatoriu din punct de vedere al conținutului pe toata perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 60 de zile. Pretul va fi exprimat în lei, fără TVA. Se va menționa dacă societatea este neplătitoare/plătitoare de TVA“, conform anunțului.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scazut pe pachet produse.
„Achiziția se va finaliza prin intermediul SICAP. Ofertanții au obligația publicării produselor în catalogul electronic ca pachet, specificându-se numărul prezentului anunț“, potrivit datelor oficiale.
Persoana de contact este Carla Victoria Stanciu.


Citește și:

IPJ Constanța, învins în instanță de o șoferiță!

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii