Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:04 02 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seniorii constănțeni care au împlinit 80 si 90 de ani, dar și cuplurile care au serbat 50 de ani de căsătorie, vor fi premiați la domiciliu

ro

24 May, 2020 14:45 1012 Marime text
  • Din cauza pandemiei de coronavirus, Primăria Municipiului Constanța a luat decizia ca premiile în bani să fie oferite direct la domiciliul seniorilor
 

Având în vedere faptul că, din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentele de apreciere a bunicilor, organizate în cadru festiv, nu mai pot avea loc, Primăria Municipiului Constanța a luat decizia ca premiile în bani să fie oferite direct la domiciliul beneficiarilor.
În primă fază au fost contactați 49 de seniori care au împlinit venerabila vârstă de 90 de ani, iar echipe ale municipalității, echipate corespunzător cu măști, costume de protecție și mănuși, vor începe de săptămâna viitoare să ofere la domiciliu premiile în bani și flori. 
Ulterior, vor fi contactați și seniorii cu vârsta de 80 de ani, dar și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Aceștia vor intra în posesia plicurilor în săptămânile ce urmează. 
Seniorii Constanței primesc din partea primăriei:
• 300 de lei – pentru împlinirea vârstei de 80 de ani și pentru aniversarea a 50 de ani de căsătorie;
• 500 de lei – pentru împlinirea vârstei de 90 de ani.
Menționăm că până la momentul declarării epidemiei de SARS Cov 2, seniorii erau premiați în cadrul unor evenimente lunare care se organizau la Casa de Cultură din Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii