Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:53 18 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seniorii Constanței, premiați la domiciliu

ro

29 Jul, 2020 18:51 733 Marime text

Constănțenii care au împlinit 80 și 90 de ani, precum și cei care au aniversat 50 de ani de la căsătorie au fost premiați de autoritățile locale.
Iată comunicatul remis de Primăria Constanța:
Viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu, i-a felicitat personal pe cei care au împlinit 80 și 90 de ani, precum și pe cei care au aniversat 50 de ani de la căsătorie!
Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentele de celebrare a bunicilor organizate în cadru festiv nu mai pot avea loc, astfel că echipele Primăriei Municipiului Constanța distribuie premiile bănești direct la domiciliul beneficiarilor. Zilele acestea, inspectorii au fost însoțiți de viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu, care a dorit să îi felicite pe sărbătoriți și să le ofere o floare.
În această săptămână sunt premiate persoanele care au împlinit 80 de ani și au depus documentația în perioada 11.06.2020- 17.07.2020.
Pentru a intra în posesia sumelor, beneficiarii trebuie să trimită pe adresa de mail primarie@primaria-constanta.ro următoarele documente:
        *
Cerere tip
       *
copie conform cu originalul a certificatului de naștere
       *
copie conform cu originalul a cărții de identitate
        *
copie conform cu originalul a certificatului de căsătorie- pentru cei care aniversează 50 de ani de căsătorie

În situațiile în care doriți să depuneți la ghișeu documentele, acest lucru se poate face la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat în bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr.116 C (incinta City Park Mall, etajul I, aripa nouă), în zilele de luni, marți, miercuri, vineri între orele 08.30-16.30, iar în zilele de joi între orele 08.30-18.30. Pentru relații suplimentare, Centrul de Informare Cetățeni va fi apelat la nr. de tel 0241/485.533.
Atenție ! Cererile nu se primesc înainte de data aniversării, iar pentru cupluri este necesar ca ambii soți să fie în viață.

Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii