Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la Mangalia în timpul demolării unui bar de pe faleză. Polițiștii Locali înjurați și agresați de proprietarii localului (galerie foto)

ro

21 Mar, 2018 22:37 4800 Marime text
Un incident a avut loc astăzi la Mangalia în timpul unei intervenții pentru demolarea unui local situat în zona digului din Portul Turistic Mangalia. Polițiștii locali sosiți la fața locului au fost agresați și înjurați de proprietarii localului și nu le-a fost permisă desfășurarea activității.
 
Pentru că nu reușeau să se înțeleagă sub niciun chip cu proprietarii localului polițiștii locali au cerut ajutorul polițiștilor și a jandarmilor care au calmat situația.
 

”Mai multi angajați ai Primăriei și Poliției Locale Mangalia au fost implicați, astăzi, într-o acțiune de demolare a unei construcții ilegale. Din păcate, în cursul procedurilor legale de eliberare a domeniului public, patronul construcției ilegale a agresat fizic un polițist local aflat în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu. Această infracțiune de ultraj va duce, cu siguranță, la sancționarea penală pentru cel care lovește oamenii legii. La fața locului au fost chemați imediat reprezentanții Jandarmeriei și Poliției Naționale, care au dispus măsurile legale, în cazuri de violență. În cele din urmă, construcția ilegală de pe digul din Portul turistic a fost demolată, iar polițistul lovit și-a scos certificat medico-legal pentru a depune plângere penală. La nivelul municipiului Mangalia și stațiunilor din sudul litoralului, vom continua acțiunile de demolare a tuturor construcțiilor ilegale, în pofida tuturor presiunilor și amenințărilor primite de angajații municipalității. La acțiunea de pe dig a fost prezent și un consilier local care, din păcate, s-a transformat în avocatul și protectorul unei ilegalitați și a unui patron-agresor” - a precizat primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu. 


Sursa foto: Facebook/Cristian Radu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii