Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La finalul minivacanţei de 1 Mai şi Paşte Sancțiuni și testări pentru alcool și droguri în staţia de taxare de pe Autostrada A2 Bucureşti-Cernavodă

ro

06 May, 2024 20:08 641 Marime text
Poliţişti din cadrul Biroului Autostrăzi împreună cu specialişti antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au acţionat luni pentru creşterea gradului de disciplină rutieră, în staţia de taxare de pe Autostrada A2 Bucureşti-Cernavodă, la finalul minivacanţei de 1 Mai şi Paşte.

În acest context, poliţiştii au efectuat 105 testări cu aparatul etilotest şi 20 de testări cu aparatul drugtest, se arată într-un comunicat transmis de IGPR.

În cazul a două persoane au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Sursa citată menţionează că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 102 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 75 pentru depăşirea limitei legale de viteză.


Poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare

Pentru abaterile grave constatate, poliţiştii au reţinut 6 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 54.740 de lei.

Activitatea a beneficiat de sprijinul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie.

În perioada următoare, acţiunile poliţiştilor vor continua cu scopul de a menţine un climat optim de ordine şi siguranţă publică. 


Sursa: agerpres.ro 



Citește și: 

Atenție șoferi! Vor fi restricții de circulație pe Autostrada A2 București Constanța și DN39 Agigea-Mangalia de 1 Mai și Paște
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii