Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:44 01 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul Erasmus Elevi și profesori din străinătate, vizită la Primăria Constanța

ro

05 Mar, 2020 19:41 759 Marime text
Viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu a primit astăzi vizita unui grup de elevi și profesori participanți ai proiectului Erasmus "Matematica Regina Omnium Scientiarum Est Learning Path to Success", ce include școli din România, Polonia, Croația și Portugalia.

Proiectul cuprinde schimburi de experiență și promovarea turismului și este găzduit în acest an de Școala gimnazială nr. 39 "Nicolae Tonitza" Constanța. Pe parcursul zilelor petrecute în Constanța, grupul Erasmus a făcut vizite în Constanța și stațiunea Mamaia, la muzee, obiective turistice și instituții publice.

„Este o onoare pentru noi să vă avem aici, la Constanța. Credem cu tărie că dialogul internațional, schimburile de experiență la toate nivelurile ne vor ajuta în viitor să identificăm oportunități pentru o cooperare puternică în diverse domenii. Proiectele la care participați sunt foarte importante și în numele Primăriei Municipiului Constanța, vă mulțumesc că sunteți aici”, a declarat viceprimarul municipiului Constanța, domnul Costin Răsăuțeanu.


Elevii și profesorii din străinătate vor mai rămâne la Constanța până vineri, timp în care vor desfășura mai multe activități didactice.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii