Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:30 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa va cumpăra coroane, aranjamente florale şi flori tăiate. Iată de ce!

ro

05 Jun, 2018 00:00 1239 Marime text
Municipiul Constanţa anunţă organizarea unei consultări de piaţă în vederea achiziţionării de coroane, aranjamente florale şi flori tăiate, necesare activităţii de reprezentare şi protocol în Primăria Constanţa.
 
Se solicită astfel oferte de preţ privind achiziţionarea celor menţionate, cu respectarea caietului de sarcini nr. 90152/ 31.05.2018, în vederea determinării valorilor estimate. Propunerile pot fi transmise până pe data de 7.06.2018, data-limită pentru consultare fiind 8.06.2018.
 
Având în vedere HCL nr. 49/15.02.2018 privind aprobarea unor cheltuieli de reprezentare şi protocol, pentru 2018, necesare desfăşurării acţiunilor din cadrul instituţiei, inclusiv pentru coroane de flori, aranjamente florale şi flori tăiate cu prilejul festivităţilor de acordare a ajutoarelor financiare persoanelor care împlinesc 80, 90 şi 100 de ani, cuplurilor care împlinesc 50 ani de căsătorie, precum şi cu ocazia diverselor comemorări ale eroilor martiri şi a diferitelor sărbători/evenimente sau situaţii neprevăzute care impun depunerea de coroane de flori sau aranjamente florale, municipalitatea anunţă organizarea acestei consultare de piaţă.
 
Cantităţile maximale estimate sunt: coroane de flori - 12 bucăţi, aranjamente florale - 10 bucăţi, flori tăiate - 2.329 de bucăţi. Ofertanţii pot depune oferte pentru oricare tip de produs sau pentru toate produsele. Oferta va include preţul unitar fără TVA, care se va evidenţia distinct. Achiziţia se va face pe bază de contract, produsele urmând a fi achiziţionate pe baza de comandă.
 
Preţurile unitare de achiziţie a produselor, prevăzute în ofertă, au incluse şi serviciile de transport, la sediul Direcţiei Organizare Evenimente Culturale, Sportive şi Sociale a Primăriei municipiului Constanţa, strada Cuza Vodă nr. 27, sau în locurile stabilite în comandă. Durata contractului este de 12 luni de la data semnării acestuia de ambele părţi şi înregistrarea acestuia la sediul beneficiarului. Pe timpul derulării contractului nu se accepta actualizarea preţurilor.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii