Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa. Licitaţie pentru organizarea de evenimente de informare în proiectul „Măsuri integrate pentru o viaţă mai bună“

ro

08 May, 2018 00:00 1413 Marime text
Municipalitatea scoate la licitaţie achiziţia serviciilor de organizare evenimente de informare aferente proiectului „Măsuri integrate pentru o viaţă mai bună“. Proiectul are o valoare de 120.000 de lei fără TVA.
 
În decursul celor 36 de luni de implementare a proiectului „Măsuri integrate pentru o viaţă mai bună“ se vor organiza 12 evenimente de informare, conştientizare şi implicare a comunităţii, respectiv patru astfel de evenimente anual, la care vor participa între 30 şi 50 de persoane/eveniment. 
 
Ofertele vor fi transmise în original pe adresa: Primăria Municipiului Constanţa, bulevardul Tomis numărul 51, camera 121. Ofertele financiare care depăşesc valoarea totală estimată, nu conţin un preţ ferm total exprimat în lei fără TVA, conţin actualizări sau acordare de avans nu pot fi acceptate.
 
Termenul-limită de depunere a ofertelor este 10.05.2018, ora 12.00. Achiziţia directă se va iniţia în catalogul electronic cu operatorul economic care a prezentat o ofertă corespunzătoare şi al cărui preţ se află pe primul loc în clasamentul ofertelor. În cazul în care oferta va fi transmisă pe e-mail, operatorul economic are obligaţia de a transmite oferta în original la sediul beneficiarului în maximum două zile de la data înaintării ofertei iniţiale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii