Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa comandă un studiu pentru Regulamentul local de panotaj stradal

ro

08 Jan, 2020 00:00 1470 Marime text
Primăria municipiului Constanţa vrea să achiziţioneze un serviciu de consultanţă în vederea realizării unui studiu cu privire la modul de aplicare a prevederilor Legii nr. 185/2013 cu modificările şi completările ulterioare, privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor publicitare, ce va sta la baza elaborării Regulamentului local de publicitate.
 
Obiectivul general al contractului de servicii de consultanţă îl reprezintă realizarea unui studiu referitor la potenţialul activităţii de publicitate stradală în municipiul Constanţa în vederea corectei şi eficientei puneri în aplicare a prevederilor Legii nr. 185/2013 cu modificările şi completările ulterioare, privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor publicitare; stabilirea posibilelor viitoare amplasamente şi inserţia volumetrica a mijloacelor publicitare; stabilirea şi fundamentarea tipului de contract pentru atribuirea amplasamentelor; condiţiile tehnico-economice de selecţie a ofertanţilor. 
 
Studiul va trebui să stabilească cea mai eficientă soluţie din punctul de vedere al municipalităţii în raport cu realităţile economice ale industriei de publicitate. Aspecte supuse consultării: în vederea determinării valorii estimate, se solicită opinia operatorilor economici cu privire la tariful studiului cu privire la modul de aplicare a prevederilor Legii nr.185/2013 cu modificările şi completările ulterioare, privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor publicitare, exprimat în lei, la care se adaugă TVA. 
 
Data limită de transmitere a propunerilor este  17.01.2020. Propunerile se vor trimite în sistem electronic la adresa de email: contracte@primaria-constanta.ro, sau prin posta la sediul din municipiul Constanţa.
 
Citeşte şi: 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii