Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:44 24 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se scoate la licitație pe o perioadă de 5 ani, publicitatea stradală din municipiul Constanța

ro

28 Jan, 2022 00:00 1077 Marime text
  • Primăria municipiului Constanța organizează licitație publică în data de 17.02.2022, ora 12.00, la sediul din bd. Tomis nr. 51
  • Obiectul licitației publice îl constituie închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului Constanța, identificate cu număr cadastral și valoare de inventar, grupate în 5 pachete, potrivit Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța
  • Pachetele se vor licita individual și cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanta pe care se vor amplasa mijloace publicitare de tipul: panouri publicitare luminoase, ecrane publicitare, totemuri indicatoare și indicatoare publicitare direcționale
  • Ofertele pot fi  depuse la Serviciul registratură electronică și management documente - biroul nr. 4, situat în incinta City Park Mall – Bdul. Alex. Lăpușneanu nr. 116 C, Constanța, până la data de 16.02.2022, ora 12.00
  • Vă reamintim, în ședința din decembrie anul trecut, consilierii locali au aprobat prețul de pornire al licitației pentru amplasamentele mijloacelor publicitare în municipiul Constanța
 
 

 
Primăria municipiului Constanța organizează licitație publică în data de 17.02.2022, ora 12.00, la sediul Primăriei Municipiului Constanța din bd. Tomis nr. 51, mun. Constanța, județul Constanța.
 
Obiectul licitației publice îl constituie închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului Constanța, identificate cu număr cadastral și valoare de inventar, grupate în 5 pachete, conform anexelor ce fac parte integrantă din documentația de atribuire aprobată prin H.C.L. nr. 474/28.12.2021 privind închirierea prin licitație publică a amplasamentelor prevăzute in H.C.L. nr. 105/23.04.2021 privind aprobarea Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța.
 
Pachetele se vor licita individual și cuprind locații de pe tot teritoriul municipiului Constanta pe care se vor amplasa mijloace publicitare de tipul: panouri publicitare luminoase, ecrane publicitare, totemuri indicatoare și indicatoare publicitare direcționale.
 
Închirierea se face conform art. 333, art. 335 din O.U.G. nr. 57/2019 și conform H.C.L. nr. 474 din 28.12.2021.
 
Documentația de atribuire pentru fiecare pachet de amplasamente, respectiv: caietul de sarcini, fișa de date a procedurii, formulare, contractul de închiriere-cadru, se pot procura de la Serviciul registratură electronică și management documente - biroul nr. 4, situat în incinta City Park Mall – Bdul. Alex. Lăpușneanu nr. 116 C, Constanța, zilnic, până la data de 08.02.2022, între orele 11.00 -16.00, contra sumei de 200 lei/pachet.
Data-limită pentru solicitarea clarificărilor este 03.02.2022, ora 16.00.

Ofertele pot fi  depuse la Serviciul registratură electronică și management documente - biroul nr. 4, situat în incinta City Park Mall – Bdul. Alex. Lăpușneanu nr. 116 C, Constanța, până la data de 16.02.2022, ora 12.00.


Vă reamintim, în ședința din decembrie anul trecut, consilierii locali au aprobat prețul de pornire al licitației pentru amplasamentele mijloacelor publicitare în municipiul Constanța.
 
Potrivit proiectului se aprobă prețul de pornire al licitației pentru amplasamentele mijloacelor publicitare Panourile publicitare luminoase, ecranele publicitare (LED-uri, LCD sau altele asemenea) amplasate la sol, aflate în zona de publicitate lărgită (ZL) - 28,25 euro/mp/zi, fără TVA Totemuri indicatoare - amplasate la sol, aflate în zona de publicitate lărgită (ZL) zona de publicitate restrânsă (ZR2) - 1,74 euro/totem/zi, fără TVA Un mijloc publicitar/stâlp - 25 euro/stâlp/lună, fără TVA, două mijloace publicitare/stâlp - 50 euro/stâlp/lună, fără TVA .
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Consilierii locali aprobă prețul de pornire al licitației pentru amplasamentele mijloacelor publicitare în municipiul Constanța (DOCUMENT)

Care sunt solicitările industriei de publicitate în contextul adoptării unui nou regulament privind panotajul în municipiul Constanța

Contractul de panotaj din municipiul Constanţa a expirat în 2019. Ce prevede noul regulament local de publicitate? (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii