Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se modifică Regulamentul local de publicitate pentru municipiul Constanța, stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță (DOCUMENT)

ro

08 Apr, 2024 17:00 650 Marime text
  • Proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 105/2021 privind aprobarea Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța a fost lansat în consultare pe site-ul municipalității
  • Regulamentul local de publicitate/panotaj la nivelul municipiului a fost aprobat pe 23 aprilie 2021 în ședința Consiliului Local Municipal
  • Reamintim, pe 17 februarie 2022, Primăria municipiului Constanța a organizat o licitație publică pentru închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului Constanța
  • Două societăți comerciale au depus oferte au câștigat contractul de panotaj în Constanța
  • Este vorba despre Euromedia Group și  New Age Advertising Agency din Craiova
 


 
Proiectul de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 105/2021 privind aprobarea Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța a fost lansat în consultare pe site-ul municipalității.

Potrivit documentului, se modifică punctele 6 si 7 din Anexa nr. 6 „Categorii de mijloace de publicitate permise pe zonele de publicitate în municipiul Constanța inclusiv Stațiunea Mamaia și Satul de Vacanță, la Regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanta aprobat prin HCL nr. 105/2021, atât în privința ponourilor de publicitate și publicitate luminoasă cât și în ceea ce privește ecranele publicitare.




Proiectul de hotărâre poate fi consultat: pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, la adresa www.primaria-constanta.ro la secțiunea  „De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003″, la sediul Primăriei municipiului Constanța, situat în bd. Tomis nr. 51 dar și în secțiunea „documente".

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de hotărâre supus consultării publice se pot depune până la data de 18.04.2024, astfel: prin poștă, la sediul Primăriei municipiului Constanța, Direcția Generală Urbanism și Patrimoniu-Direcția Patrimoniu din B-dul Tomis nr. 51 sau prin e-mail, la adresa patrimoniu@primaria-constanta.ro.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Propuneri referitoare la Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 105/2021 privind aprobarea Regulamentului local de publicitate la nivelul municipiului Constanța de publicitate la nivelul municipiului Constanța”.

Regulamentul local de publicitate/panotaj la nivelul municipiului a fost aprobat pe 23 aprilie 2021 în ședința Consiliului Local Municipal.

Reamintim, pe 17 februarie 2022, Primăria municipiului Constanța a organizat o licitație publică pentru închirierea, pe o perioadă de 5 ani, a amplasamentelor, respectiv terenuri și stâlpi, ce aparțin domeniului public al municipiului Constanța.

Două societăți comerciale au depus oferte au câștigat contractul de panotaj în Constanța.

Este vorba despre Euromedia Group și  New Age Advertising Agency din Craiova.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Unde vor fi amplasate primele panouri publicitare potrivit noului Regulament adoptat de Consiliul Local Constanța?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii