Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:18 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce prevede regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanța

ro

03 Jul, 2019 17:53 2067 Marime text
Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștință operatorilor economici din domeniul publicităţii, propunerile privind "Regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanța" și anexele acestuia.

Potrivit Primăriei Constanța, documentele  pot fi consultate începând cu data de 02.07.2019, pentru o perioadă de 30 de zile, pe site-ul instituţiei www.primaria-constanta.ro.

Operatorii economici din domeniul publicităţii pot trimite propuneri, sugestii sau opinii la adresa de e-mail: strategiiurbane@primaria-constanta.ro, cu mențiunea: "recomandări la Regulamentul local de publicitate la nivelul municipiului Constanța".

Potrivit documentului, prezentul Regulament local de publicitate stabileşte cadrul legal care stă la baza exercitării activităţii de amplasare a mijloacelor de publicitate în municipiul Constanța, inclusiv în zona drumurilor publice, în vederea asigurării condiţiilor pentru un cadru construit coerent, armonios, sigur şi sănătos, pentru protecţia valorilor mediului natural şi antropic, pentru prezervarea calităţii peisajului şi a cerinţelor privind asigurarea calităţii în construcţii.

De asemenea, prevederile prezentului Regulament local de publicitate la nivelul municipiului Constanța se aplică autorităţilor administraţiei publice locale, precum şi tuturor persoanelor fizice şi juridice implicate în activitatea de publicitate (posesorilor și executanților de mijloace de afișaj, reclamă și publicitate, prestatorilor și beneficiarilor de servicii de afișaj, reclamă și publicitate, proprietarilor de imobile pe care sunt amplasate mijloacele de afișaj, reclamă și publicitate, etc.). 

Totodată, aprobarea amplasării, executării lucrărilor, menţinerii mijloacelor de publicitate, respectiv desfiinţării acestora, pe faţadele clădirilor sau ale celor care au un sistem propriu de susţinere în raport cu pământul se poate realiza numai în condiţiile emiterii autorizaţiei de construire, respectiv de desfiinţare.

Citește și: 

Contractul de panotaj din municipiul Constanţa s-a încheiat. Prietenul lui Mazăre, nevoit să-şi desfiinţeze cele 647 de panouri publicitare (galerie foto)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii