Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța achiziționează 18 staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice

ro

16 Apr, 2022 00:00 1548 Marime text
  • Primăria Constanța organizează achiziție publică pentru „Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiul Constanta”
  • Autoritatea contractantă intenționează să atribuie un contract de furnizare, privind achiziția unui număr de 18 staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice
  • Valoarea totală estimată este de 3.565.000 lei
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19.05.2022 în SEAP
 

 
Primăria Constanța organizează achiziție publică pentru „Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiul Constanta” (proiectare, execuție, furnizare și montaj).

Autoritatea contractantă intenționează să atribuie un contract de furnizare, privind achiziția unui număr de 18 staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice.

Valoarea totală estimată este de 3.565.000 lei.

Fiecare stație va fi formată din două puncte de reîncărcare, alimentate din același punct de livrare din rețeaua publică de distribuție, din care 1 punct de reîncărcare permite încărcarea multistandard în curent continuu la o putere de 50kW şi 1 punct de reîncarcare care va permite încărcarea în curent alternativ la o putere de 22kW a vehiculelor electrice. Staţia de reîncărcare va permite încărcarea simultană la puterile declarate. Stațiile vor fi amplasate în parcările publice existente. Fiecare stație va avea alocat un număr de 2 locuri de parcare, care vor fi marcate și evidențiate corespunzător.

Durata contractului, concesiunii, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achiziții este de 12 luni.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chițac, primar al municipiului Constanța; Felicia-Nadina Ovanesian, administrator public; Ionuț Rusu, viceprimar al municipiului Constanța; Florin-Daniel Cocargeanu, viceprimar al municipiului Constanța;Viorela Mirabela Călin, Secretar municipiu-Consiliul local Constanța;Andreea Drăgan, Director executiv adjunct Direcția Logistică;George Nicolae, Director executiv Direcția Logistică;Nilghiun Manea, Șef serviciu Serviciul Achiziții Publice;Viorica Ani Merlă, director executiv Direcția dezvoltare și fonduri europene;Mihaela Stan, director executiv adjunct Direcția dezvoltare și fonduri europene;Carmina Ionela Popescu, șef serviciul pregătire și implementare proiecte POR;Niculae-Stanga Noni Adrian, șef serviciu dezvoltare și management proiecte;Marian Filip, șef birou urmărire execuție lucrări;Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția financiară; Oana Dobre, șef serviciu Financiar buget;Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate și Daniela Ilie, inspector Serviciul Contabilitate.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19.05.2022 în SEAP.

Precizări:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Stații de reîncărcare pentru vehiculele electrice în județul Constanța. Se scoate la licitație documentația tehnico-economică
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii