Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porniți la drum? Cum se circulă în această dimineață pe Autostrada A2 București-Constanța

ro

05 Mar, 2024 07:15 529 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se circulă în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă izolat sub 200 metri, pe raza județelor Tulcea și Vrancea.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București – Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună, iar valorile de trafic sunt normale.

Astăzi, în intervalul orar 09.00 – 16.00, pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 235+300 metri – 236, în extravilanul localității Câineni, județul Vâlcea, se vor efectua lucrări de decolmatare a șanțurilor, circulația rutieră urmând să se desfășoare dirijat, de piloți de trafic.

„Pentru prevenirea implicării în accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă, să păstreze o distanţă corespunzătoare între vehicule şi să se asigure foarte bine înainte de schimbarea direcţiei de deplasare“ - au mai precizat reprezentanții INFOTRAFIC.

Citește și: 

Prognoza meteo pentru Dobrogea în zilele următoare. Cum va fi vremea la malul mării?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii