Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:13 17 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoana care a „furat“ banca din Poarta 6, amendată de Poliţia Locală Constanţa

ro

06 Sep, 2018 00:00 1278 Marime text
Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa a răspuns în urma sesizării făcute de cotidianul ZIUA de Constanţa şi a trimis un echipaj în cartierul Poarta 6 pentru a verifica situaţia băncii furate din parcul de pe strada Brizei şi poziţionată în faţa unui imobil de pe strada Curcubeului. Astfel, după ce au luat declaraţii de la faţa locului, oamenii legii au trecut la sancţiuni.
 
În urma verificărilor efectuate de poliţiştii locali, persoana care a furat banca din parc şi a mutat-o la aproximativ 50 de metri de locul în care a fost amplasată de către municipalitate a fost identificată. A fost sancţionată cu amendă contravenţională de 400 de lei, iar banca a fost mutată la loc în parcul din vecinătate.

Reamintim că totul a pornit duminică seara, după cum a punctat reclamanta, când un grup de tineri care locuiesc în cartierul Poarta 6 au furat o bancă din parcul de pe strada Brizei şi au mutat-o pe strada Curcubeului, lângă Liceul Navrom. Aceştia fac gălăgie şi consumă băuturi alcoolice la ore târzii, iar vecinii nu mai suportă zgomotul. Se pare că tinerii vorbesc urât cu oamenii care locuiesc în zonă, iar cei din urmă susţin că le este teamă să cheme oamenii legii la faţa locului pentru a rezolva situaţia. „Seara se adună până dimineaţă şi nu ne putem odihni“, susţine o femeie care locuieşte în zonă.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a semnalat Poliţiei Locale situaţia cu care se confruntă locuitorii din cartierul Poarta 6, aceştia precizând că un echipaj se va deplasa la faţa locului pentru a evalua situaţia. Ei au menţionat că oamenii pot apela oricând la dispeceratul acestora pentru a sesiza dacă tinerii vor mai reveni seara să facă gălăgie pe domeniul public al oraşului, aceştia putând fi sancţionaţi în baza legii.
 
Citeşte şi:
 
Locuitorii din Poarta 6, supăraţi pe tinerii din cartier. Au furat banca din parc şi au dus-o în faţa blocului (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii