Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuitorii din Poarta 6, supăraţi pe tinerii din cartier. Au furat banca din parc şi au dus-o în faţa blocului (galerie foto)

ro

05 Sep, 2018 00:00 2370 Marime text

Căldura de afară te scoate, în mod special, noaptea din casă, pentru a găsi o oază de răcoare după o zi lungă de caniculă. Chiar dacă este luna septembrie, temperaturile sunt ridicate pentru această perioadă, iar la Constanţa se anunţă ploi izolate doar o zi sau două din această lună. Nişte tineri din cartierul Poarta 6 au găsit o soluţie... deranjantă pentru alţii! Au furat o bancă din parc, au mutat-o sub un copac lângă un bloc şi petrec seară de seară, făcând gălăgie, iar vecinii sunt exasperaţi.
 
Totul a pornit duminică seara, după cum spune reclamanta, când un grup de tineri care locuiesc în cartierul Poarta 6 au furat o bancă din parcul de pe strada Brizei şi au mutat-o pe strada Curcubeului, lângă Liceul Navrom. Aceştia fac gălăgie şi consumă băuturi alcoolice la ore târzii, iar vecinii nu mai suportă zgomotul. Se pare că tinerii vorbesc urât cu oamenii care locuiesc în zonă, iar cei din urmă susţin că le este teamă să cheme oamenii legii la faţa locului pentru a rezolva situaţia. „Seara se adună până dimineaţă şi nu ne putem odihni“, susţine o femeie care locuieşte în zonă.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a semnalat Poliţiei Locale situaţia cu care se confruntă locuitorii din cartierul Poarta 6, aceştia precizând cu un echipaj se va deplasa la faţa locului pentru a evalua situaţia. Ei precizează că oamenii pot apela oricând la dispeceratul acestora pentru a sesiza dacă tinerii vor mai reveni seara să facă gălăgie pe domeniul public al oraşului, aceştia putând fi sancţionaţi în baza legii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii