Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Perla Majestic, datoare la Directia Apelor Dobrogea-Litoral

ro

17 Jun, 2010 04:29 1272 Marime text
Conducerea Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral cheamă în instanţă SC Perla Majestic SA din Mamaia pentru o restanţă de un miliard de lei, echivalentul închirierii plajei pe anul 2009.

În urmă cu două zile, pe rolul instanţei de contencios-administrativ şi fiscal a fost înregistrat dosarul nr. 39183/212/2009, prin care creditorul, Direcţia Apelor Dobrogea-Litoral, îl cheamă în instanţă pe debitorul SC Perla Majestic SA pentru o somaţie de plată. Practic, dosarul face referire la o sumă restantă pe care societatea în cauză ar fi trebuit să o achite instituţiei pentru folosirea plajei în sezonul 2009.

Potrivit celor declarate de Cătălin Anton, coordonatorul Secretariatului Tehnic Permanent şi purtătorul de cuvânt al instituţiei, pentru că cei de la Perla Majestic nu şi-au achitat taxa pentru folosirea plajei, ABADL a reziliat contractul: „Ulterior, aceştia au câştigat în instanţă şi au revenit pe plajă, fără însă a ne achita taxa pentru folosirea acesteia. I-am acţionat din nou, iar acum ne cerem drepturile ce ni se reveneau de anul trecut. Este vorba de un miliard de lei".

Primul termen de judecată în acest caz a fost stabilit pentru 16 septembrie a.c.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii