Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va arăta ansamblul rezidenţial Manhattan Residence Patronul Allrom Ind SRL ridică 44 de vile la Năvodari

ro

11 Jun, 2015 00:00 6467 Marime text
Gheorghe Neagu a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța două memorii de prezentare pentru proiectele „Construire 5 locuințe P+1E pe loturile 7, 8, 11, 12, 36“ și „Construire 6 locuințe P+1E pe loturile 33, 34, 37, 38, 39, 40“. Noile vile vor fi amplasate în Năvodari, pe strada Câmpului nr. 35-37.
 

Beneficiarul proiectelor anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului de către APM Constanța, că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța. Potrivit memoriului de prezentare, locuințele vor cuprinde la parter un living, un dining, o bucătărie, o cameră tehnică, o baie, un hol și o scară de acces la etaj. La etaj vor fi amplasate trei dormitoare, un dressing, o baie şi un hol. Structura vilelor va fi mixtă: zidărie portantă de 30 cm grosime și cadre de beton armat, cu fundații continue din beton armat, adâncimea și condițiile de fundare fiind stabilite pe baza studiului geotehnic. Închiderile vor fi din cărămidă GVP de 30 cm grosime, iar compartimentările interioare vor fi realizate din cărămidă GVP de 30 cm grosime. Construcția va fi termoizolată pe exterior cu polistiren expandat de 10 cm grosime. Fațadele vor fi finisate cu vopsitorie crem deschis și crem închis, aplicată pe tencuială armată. Tâmplăria va fi din PVC de culoare maro, cu geamuri tip termopan. Acoperirea propusă este de tip şarpantă tradițională din lemn, cu învelitoare din tablă tip Lindab. Cele 11 vile fac parte din ansamblul rezidenţial Manhattan Residence din Năvodari, care ar urma să aibă 44 de vile, pe o suprafaţă de 3,17 hectare. „Ansamblul este conceput ca fiind alternativa ideală pentru a face trecerea de la o locuință la bloc din aglomerația orașului la o locuință tip vilă P+M și teren aferent, în suprafață de 312 mp. De asemenea, ansamblul rezidențial oferă un nivel ridicat de confort și multiple facilități pentru locuitorii săi“, se arată pe pagina de prezentare a ansamblului Manhattan Residence.

Cine este Gheorghe Neagu

Gheorghe Neagu este patronul Allrom Ind SRL. Înregistrată în anul 2000, societatea are sediul social în localitatea Năvodari, strada Taberei. Potrivit fișei Registrului Comerțului consultată la data de 10 iunie 2015, firma are un capital social subscris de 25.000 de lei, integral vărsat, compus din 2.500 de părţi sociale. Asociat unic și administrator este Gheorghe Neagu, născut în 14.05.1956, în comuna Dulceşti, Neamţ. Activitatea principală a societății se referă la „demontarea (dezasamblarea) maşinilor şi echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor“. Potrivit Registrului Comerțului, Gheorghe Neagu mai este asociat și în Manhattan Development SRL și Nerema Alternative Energy SRL.
L-am contactat telefonic pe Gheorghe Neagu pentru mai multe detalii referitoare la acest proiect, însă nu a răspuns apelului nostru. Dacă va dori să expună un punct de vedere pe acest subiect, declaraţiile sale vor fi publicate într-o ediţie viitoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii