Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:45 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă înființată la Constanța. Cu ce se va ocupa?

ro

06 Aug, 2021 00:00 608 Marime text
⦁  O nouă societate comercială a fost înregistrată la Registrului Comerțului
⦁  Societatea Andabest Cosmetics SRL are sediul social în municipiul Constanța iar obiectul de activitate este comerțul cu amănuntul care nu se efectueaza prin magazine, standuri, chioșcuri și piețe
⦁ Cele 20 de părți sociale, a câte 10 lei fiecare, sunt deținute de membri fondatori: Florin Gheorghe și Anda-Daniela Gheorghe


O nouă societate comercială a fost înregistrată la Registrului Comerțului.

Potrivit extrasului de rezoluție al Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța, societatea Andabest Cosmetics SRL are sediul social în municipiul Constanța, strada Poet Panait Cerna nr. 11 iar obiectul de activitate este comerțul cu amănuntul care nu se efectueaza prin magazine, standuri, chioșcuri și piețe.

Firma are un capital social de 200 lei, integral vărsat. Cele 20 de părți sociale, a câte 10 lei fiecare, sunt deținute de membri fondatori: Florin Gheorghe și Anda-Daniela Gheorghe. Cei doi dețin și calitate de administratori pe durată nedeterminată.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:  

Județul Constanța O nouă firmă și-a pus bazele la Corbu. Ce obiect de activitate va avea

O nouă societate care se ocupă cu activități ale căminelor de bătrâni, în județul Constanța. Detalii
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii