Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă societate care se ocupă cu activități ale căminelor de bătrâni, în județul Constanța. Detalii

ro

13 Jul, 2021 07:54 2161 Marime text
  • Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea ei se numește Căminul de Bătrâni Sfinții Constantin și Elena TC și VG  SRL, având ca fondator pe Veli Ghiunur, care este și administrator al societății.
O nouă societate care se ocupă cu activități ale căminelor de bătrâni și ale căminelor pentru persoane aflate în incapacitatea de a se îngriji singure, și-a pus bazele în județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea ei se numește Căminul de Bătrâni Sfinții Constantin și Elena TC și VG SRL, având ca fondator pe Veli Ghiunur, care este și administrator al societății.

în Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul nr. 15147/ 10.06.2021 registr a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că în baza cererii din 07 iunie  2021, și a actelor doveditoare depuse,  s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății  Căminul de bătrâni Sfinții Constantin și Elena TC și VG SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 de lei, integral vărsat. 

Firma are sediul social în comuna Agigea județul Constanța.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de activități ale căminelor de bătrâni și ale căminelor pentru persoane aflate în incapacitatea de a se îngriji singure.

Durata de funcționare a societății este nedeterminată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii