Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:55 20 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța O nouă firmă și-a pus bazele la Corbu. Ce obiect de activitate va avea

ro

04 Aug, 2021 21:35 982 Marime text
 
 
  • Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Mirea Residences SRL, avându-l ca fondator pe Mirea Adrian, din județul Constanța. 
O nouă societate care se ocupă cu facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată, și a pus bazele în comuna Corbu, județul Constanța.
 
Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Mirea Residences SRL.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 17.758/01.07.2021, de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 30.06.2021, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Mira Residences SRL.
 
Firma nou înființată are un capital social de 200 lei integreaza total părți sociale 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Corbu, comuna Corbu, județul Constanța.
 
Domeniul principal de activitate este reprezentat facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul ei este Mirea Adrian, din județul Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii