Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie mulţumeşte politiştilor şi ceferiştilor constănţeni

ro

15 Oct, 2019 16:35 1464 Marime text
Angajaţii de la CFR Constanţa şi poliţiştii de la Postul de Poliţie Transporturi feroviare Constanţa au impresionat o femeie prin onestiteatea de care au dat dovadă.

Aceasta a ţinut să le mulţumească poliţiştilor şi ceferiştilor constănţeni.

Mesajul de mulţumire a fost postat pe Facebook:
 

,,Din adâncul inimii vreau sa îmi exprim recunoştinţa faţă de toate persoanele care în data de 11.10.2019, mi-au găsit şi mi-au returnat poşeta pierdută în trenul IR1583, pe ruta Bucureşti Nord- Constanţa. Eram convinsă ca nu o voi mai găsi.
În primul rând m-a impresionat gestul angajaţilor de la CFR Constanţa, de a preda poşeta mea poliţiştilor, iar în al dolea rând, m-a frapat faptul că aceştia nu au dorit să accepte nicio recompensă.
Pentru aceste motive ţin să le mulţumesc şi să-i felicit pe toţi cei imiplicaţi în găsirea şi returnarea poşetei mele, pentru atitudinea de care au dat dovadă.
Tot pe această cale îl felicit pe domnul poliţist Diaconu Cristian şi doamna poliţist al cărui nume, din păcate, nu l-am reţinut.

De asemenea, transmit conducerii CFR Constanţa şi a Postului de Poliţie Transporturi feroviare Constanţa faptul că angajaţii lor merită respectul şi aprecierea noastră!”


Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii