Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monixa şi Nicoleta Moraru plimbă microfoanele

ro

22 Oct, 2010 01:51 3953 Marime text
Ramona_si_Monica_Des.jpgSurpriza şedinţei de Consiliu Judeţean de ieri au fost noile domnişoare care poartă microfonul.

Monixa Coroiu şi Nicoleta Moraru sunt două blonde reprezentante de seamă ale Consiliului Judeţean Constanţa (CJC). Prima este şi prezentatoare TV, iar cealaltă s-a făcut cunoscută printr-un scandal cu Mircea Băsescu, aceasta fiind victima de serviciu. Din păcate, însă, criza este grea pentru toţi şi locuri de muncă nu se găsesc pe toate drumurile. Şi cum din apariţii pe „sticlă" nu mai ies bani prea mulţi, blondele lui Constantinescu prestează la microfon. Nu este nimic necurat la mijloc. Pur şi simplu, Nicoleta şi Monixa sunt noile purtătoare de microfon în timpul şedinţelor CJC, de la un consilier la altul. Niciuna dintre ele nu mai poate zâmbi la fel cum o făcea până acum, ochii tuturor sunt aţintiţi asupra lor, de-a dreptul umilitor. Consilierii sunt cei mai supăraţi, pentru că fostele blonde care plimbau microfoanele erau mai tinere, mai blonde, cu cosiţe mai lungi, dar nici cele noi nu se lasă mai prejos şi afişează ce au, mai o fustă scurtă, mai un decolteu, că este greu în ziua de astăzi să păstrezi un loc de muncă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mihai 17 Oct, 2013 20:10 DAAA...CONSILIERII AU TOT DREPTUL SA FIE DEZAMAGITI!TOTI SE UITAU LA DOMNISOARA BLONDA SI FOARTE FRUMOASA CARE VENEA INAINTE LA SEDINTELE DE CONSILIU!ACUM TREBUIE SA VADA DOUA BATRANE CARE INCEARCA SA PARA PITIPOANCE!SI PITIPOANCA SEFA SE VREA CEA MAI BATRANA ADICA MONICA DANIELA COROIU!
  • alex 22 Oct, 2010 10:34 teo te roade invidia? multi consilieri s-ar aseza la picioarele monixei
  • exNihilo 22 Oct, 2010 00:38 Nu cred ca sunt suparati consilierii(poate doar aia gay), cositele mai lungi nu te ajuta prea mult cand intri in rahat decat daca mai crezi in basme:)) Dovada ca Nicoleta Moraru merita aplauze in telenovela cu fratele tampitel al lui Base.;) Cat despre Monixa...ca barbat, doar sa nu ai sange in c***e sa zici ca nu e femeie misto. Din cate auzisem, blonda sexoasa preda jurnalismul la Ovidius, deci nu stiu cate Cosanzene sau jurnalizde au in cap macar o parte din cate duce ea. Articolul e ok pentru cine saliveaza in exces.