Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:02 22 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prin solidaritate, putem aduce zâmbete! Jandarmii din Tulcea, mesagerii lui Moș Crăciun (video)

ro

19 Dec, 2020 10:31 824 Marime text  • Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost mesagerii lui Moş Crăciun.
  • Ei au pus mână de la mână şi au desfăşurat o campanie umanitară cu titlul ,,Hai să-l ajutăm pe  Moş Crăciun” cu scopul de a veni în sprijinul celor care, în prag de sărbători, au nevoie de solidaritatea celor din jur pentru a putea zâmbi.
Ce poate fi mai frumos în prag de sărbători decât emoţia şi împlinirea pe care o simţi atunci când devii o parte din bucuria celorlalţi?

Crăciunul înseamnă sentimentul plăcut că vin sărbătorile, recunoştinţă, voie bună, cadouri şi cel mai de preţ, ne aminteşte de  familie, însă sunt situaţii în care, oamenii nu se mai pot bucura pe deplin de Sărbătoarea Naşterii Domnului, fie că au rămas singuri, fără apropierea celor dragi, fie pentru că nu pot oferi cadouri, nu pot împodobi un brad sau nu au ce pune pe masa de Crăciun.

Astăzi, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au fost mesagerii lui Moş Crăciun. Ei au pus mână de la mână şi au desfăşurat o campanie umanitară cu titlul ,,Hai să-l ajutăm pe  Moş Crăciun” cu scopul de a veni în sprijinul celor care, în prag de sărbători, au nevoie de solidaritatea celor din jur pentru a putea zâmbi.

Oamenii care îmbracă ţinuta bleu-jandarm s-au deplasat în comunele Topolog şi Valea Nucarilor la o familie cu cinci copii greu încercată de soartă şi la două femei, văduve, rămase singure, fără sprijin şi pentru care viaţa a fost presărată cu mai multă suferinţă decât bucurii. Aceştia au fost identificaţi în urma informaţiilor furnizate de către preotul Adrian Bărbat din cadrul Parohiei Topolog 2, judeţul Tulcea.

Jandarmii au dăruit jucării, hăinuţe, fructe, dulciuri, alimente pentru masa de Crăciun, obiecte de uz casnic, dar şi un brad pe care cei mici îl vor împodobi împreună în Ajunul Crăciunului.

Dar Crăciunul nu este doar despre emoţia gestului de a dărui, ci şi despre bucuria de a primi, iar bucuria copiilor şi a celor care ne-au primit azi în casele lor, a reprezentat pentru noi cea mai mare răsplată. 

Teodora, Bianca, Andreea, Ștefania și Ana-Maria ne-au promis că vor fi, la fel ca şi până acum, cuminţi și se vor strădui să ia note bune la școală.

Prin solidaritate, putem aduce zâmbete!

Sursa foto-video: Facebook/ Jandarmeria Tulcea

Ti-a placut articolul?

Comentarii