Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Învață programare de la 0 și oferă-ți oportunitatea obținerii primului job în domeniu!

ro

28 Nov, 2022 14:15 1517 Marime text
 
Alegerea domeniului de activitate poate că nu a fost cea mai inspirată după liceu, însă asta nu te limitează. Fie că ai urmat un liceu cu profil matematică  - informatică, fie unul filologic, acum poți să transformi în realitate visul de a deveni IT-ist.
 
Programul de mentorat fondat de Petru Trîmbițaș este șansa de a invata programare de la 0, într-un mediu profesionist și creativ. Astfel, în numai câteva luni, vei putea să îți transformi dorința în realitate și să obții primul tău job în domeniu.
 
De ce funcționează mentoratul WellCode și cum te ajută să înveți programare de la zero?
 
Petru Trîmbițaș a pus bazele programului de învățare în urma experienței sale acumulate în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. În timpul colaborării cu acestea, tânărul clujean a observat modul în care viața personală poate afecta și influența succesul profesional.
 
În cadrul programului pus la punct de el nu vei avea ocazia doar de a învăța programare de la 0, ci vei beneficia și de un program de dezvoltare personală integrat.
 
Mentoratul se împarte în două abordări:
  • profesională;
  • personală. 
Din punct de vedere profesional, programul îți asigură suport din partea mentorilor care te vor ajuta a învăța programare de la 0. Astfel, indiferent că ai ceva cunoștințe de informatică sau nu, poți învăța să scrii cod corect și curat încă de la prima logare pe platformă.
 
Platforma este structurată pe module împărțite în informații teoretice, rezolvare de probleme și scriere de cod. Astfel, după parcurgerea și însușirea informațiilor teoretice, va trebui să rezolvi probleme care să te ajute să-ți dezvoți gândirea logică, astfel încât să ajungi să scrii cod curat și corect.



 
Ritmul de învățare este personalizat și influențat numai de timpul și implicarea ta. Vei avea oportunitatea de a învăța programare de la 0 când, de unde, cum și cât îți dorești, independent de evoluția celorlalți cursanți. Cu toate astea, nu vei fi niciodată singur. Mentorii îți vor fi alături la fiecare pas și îți vor răspunde în timp real tuturor întrebărilor, astfel încât să te conducă la găsirea celei mai bune soluții pentru problemele de pe platformă.
 
După parcurgerea integrală a problemelor de pe platformă, mentorii te vor ajuta să îți scrii propria aplicație sau să-ți realizezi propriul portofoliu de proiecte. În final, aceștia te vor ajuta să-ți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice și îți vor fi alături în toate etapele de interviu. Mentorii îți vor sta alături de la primul contact cu platforma și până la obținerea primului job ca programator.
 
Concomitent cu evoluția pe platformă și cu evoluția procesului de a învăța programare de la zero, coach-ii și specialiștii în dezvoltare personală te vor ajuta să îți dai un ”restart” mental și să-ți stabilești un mindset pozitiv. Astfel, vei avea ocazia de a dezvolta strategii și tehnici de gestionare a gândurilor și emoțiilor negative, a eșecurilor și strategii de auto-motivare. Totodată, aceștia te vor ajuta să-ți dezvolți abilitățile de comunicare personală și interpersonală, menite să facă diferența dintre tine și ceilalți candidați, în ochii viitorului potențial angajator.
 
Programează o ședință de consultanță cu mentorii și oferă-ți șansa de a învăța programare de la 0 și de a obține primul tău job în domeniul IT. Câștigă-ți libertatea și independența financiară!


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii