Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mohammad Murad „Trebuie să se pună capăt construcțiilor din stațiuni turistice. Ați făcut din Mamaia un cartier din oraș“

ro

08 Jun, 2022 10:31 2307 Marime text

Mohammad MuradMohammad Murad, Președinte Phoenicia Hotels și Președinte de Onoare al Federației Patronatelor din Turismul Românesc, organizează miercuri, 8 iunie, o conferință de presă, în cadrul căreia vorbește și despre problemele cu care investitorii de pe litoralul românesc se confruntă în acest sezon. 

Acesta a discutat și despre construcțiile ce au fost ridicate în ultimii ani în stațiunea Mamaia.  
 

Un alt subiect, construcțiile din stațiunea turistica. Ați făcut din Mamaia un cartier din oraș. Ați distrus Năvodariul. Nu e niciun parc în toată zona turistică Năvodari. Este o mafie imobiliară și cunosc foarte bine cine este în spatele ei. Nu e doar mediul de afaceri. E o instituție care trebuie sa fie exemplu pentru noi toți. Nu o sa va spun ce instituție e. Nu vreau sa creez multe subiecte. Cine șantajează primarii? Nu mă refer la SRI. Au fost cazuri concrete unde au șantajat pe alții. Construcția în stațiune turistica trebuie sa se pună capăt. Unde suntem noi, astăzi e unul dintre cele mai mari complexe din Mamaia. Avem și bloc. Am construit și in Năvodari si am cel mai aerisit complex. Am vazut ce e in Năvodari si am plecat în sud. Daca nu avem o lege, poate o facem. O sa devină acele statiuni niste cartiere de blocuri, cu evaziune fiscală si piața la negru“ - a menționat Mohammad Murad.

"De ce ești blocat sa faci ceva bun?", a întrebat retoric Murad cand a venit vorba de investiții pentru îmbunătățirea vieții în Mamaia. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii