Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mohammad Murad „Soarta României se decide la șprițuri“

ro

08 Jun, 2022 10:22 1781 Marime text
Mohammad Murad, Președinte Phoenicia Hotels și Președinte de Onoare al Federației Patronatelor din Turismul Românesc, organizează miercuri, 8 iunie, o conferință de presă, în cadrul căreia vorbește și despre forța de muncă de pe litoral. 

"Al doilea subiect la care fac referire este forța de muncă. De cinci luni de zile vorbesc la minister despre lipsa forței de muncă. Este un lucru care nu se poate admite ca sa dureze 6 luni de zile pentru a aduce forță de muncă. Nu avem cu cine sa facem treabă. Dosarele stau. Ministerul declara ca nu are personal. Studiez sa vad daca pot sa dau in judecată. În fiecare lună Romania pierde 50 milioane de euro ca nu aduce forță de muncă“ - a mai menționat Mohammad Murad.

„E problemă foarte gravă. O să ma întrebați de români. Nu mai sunt oameni suficienti pentru mediul privat. Numai in acest an, institutul de statistică a aratat ca pleacă românii din Romania. Intrebati clasa politică de ce pleacă românii. Până acum poate un pensionar aloca 20 la sută din pensie pentru întreținere. Acum alocă 50%. Cu ce cumparai acum un an de zile cu 100 lei, acum iti trebuie 200 lei. Am intrat in politică. E greu. Am venit cu o idee nouă. Nu mi se pare și nu e admis la muncă să se consume alcool. Nu se mai admite consumul de alcool în sediul de partid. Soarta României se decide la șprițuri“ - a mai menționat Muhammad Murrad. 

„Sunt mii de persoane în Romania care produc si nu au unde sa vanda marfa. Sunt șantajați sa vândă la unul si la altul pe preturi de nimic. Adaosul este de 300 la suta in multe produse. Multinaționalele să aibă si ele bun simt. O persoană nu poate trăi decent pe o pensie de 300 de euro, față de un pensionar in Franța“  - a mai adăugat Murad. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii