Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în organizarea Spitalului Judeţean Constanţa. Se înfiinţează o nouă linie de gardă la Neonatologie (document)

ro

17 Dec, 2018 00:00 2074 Marime text
Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean Constanţa care are loc pe data de 19 decembrie 2018 se află şi proiectul de hotărâre privind modificarea numărului de linii de gardă aprobate pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa.
 
Astfel, urmează să se aprobe modificarea liniilor de gardă ale Spitalului Judeţean Constanţa prin suplimentarea cu o linie de gardă în specialitate neonatologie. Modificarea a venit în urma solicitării emise de către unitatea spitalicească privind înfiinţarea celei de-a doua linii de gardă în această specialitate, cu menţiunea că prima linie va asigura îngrijirea nou-născuţilor din Compartimentul de Terapie intensivă şi prematuri (32 de paturi) aflat la etajul 8 al spitalului, iar cea de-a doua linie de gardă va asigura primirea nou-născuţilor şi îngrijirea nou-născuţilor normoponderali sănătoşi sau cu patologie minimală, susţinerea programului de vaccinare, testare metabolică, consult oftalmologic, screening audiologic şi consult follow up din sectorul rooming-in (32 paturi), aflat la etajul 7 al spitalului.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza proiectul de hotărâre.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii