Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:59 15 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Marcel Vela anunță adoptarea a cinci animale care au fost în serviciul public

ro

03 May, 2020 21:16 834 Marime text

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunță pe Facebook adoptarea a cinci animale de pe site-ul în care sunt prezentate animalele de serviciu sau destinate serviciului scoase din funcţiune sau declasate care aparţin instituţiilor şi structurilor publice din România.

„Vă vorbesc astăzi despre un proiect de suflet, acel tip de proiect care îți oferă împlinire și atât.

Cu un deosebit respect pentru toate necuvântătoarele, alături de colegii mei, am promovat legea 217/14 noiembrie 2019 privind întreţinerea animalelor de serviciu sau destinate serviciului scoase din funcţiune sau declasate care aparţin instituţiilor şi structurilor publice din România. Aceasta a fost promulgată de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis pe 13 noiembrie 2019.

În baza acestei legi, eroii noștri își pot petrece anii de pensie alături de persoanele interesate, care le pot iubi necondiționat, dacă acestea nu au fost deja păstrate de către instructorii sau conductorii lor, cei alături de care au crescut.

Mai mult decât atât, pentru a avea o situație clară, am dispus colegilor din MAI să realizeze un site unde să fie prezentate toate animalele care pot fi adoptate. La câteva luni de la lansarea acestei inițiative, sunt fericit să vă anunț că 5 animale au fost deja adoptate și le mulțumesc din suflet acelor oameni care au făcut acest gest”, a scris Vela pe Facebook.


Sursă foto: Facebook/ Marcel Vela

Ti-a placut articolul?

Comentarii