Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:20 28 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj de condoleanţe transmis de SAJ Constanța, după moartea Colonelului Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea

ro

05 Nov, 2020 13:52 869 Marime text
  • Colonelul Daniel Popa, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al Județului Constanța s-a stins din viață răpus de coronavirus!
  • Colonelul va fi condus pe ultimul drum, duminică, 08 noiemebrie, la Călărași.
Colonelul Daniel Popa, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al Județului Constanța s-a stins din viață răpus de coronavirus! A fost internat la Constanța, fiind testat pozitiv cu COVID-19, și transferat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală. Colonelul Daniel Gheorghe Popa s-a născut la data de 25 iunie 1963 și ocupa funcția de inspector șef al ISU Dobrogea din 2016.

Între 2004 și 2016, a ocupat funcția de inspector șef II în cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

Colonelul Daniel Gheorghe Popa a ocupat din anul 2001 funcția de comandant al Grupului de Pompieri din Călărași. A fost absolvent al Şcolii de ofițeri activi a Ministerului de Interne (promoția 1985, arma „Pompieri“) și al Facultății de Drept din cadrul Universității din București (1996).

Colonelul va fi condus pe ultimul drum, duminică, 08 noiemebrie, la Călărași.

Mesaj din partea SAJ Constanța

Un ultim omagiu domnului colonel Popa Daniel Gheorghe, Sef ISU Dobrogea. Dedicat profesiei sale, implicat si asumat in tot ceea ce a insemnat situatie de urgenta pe teritoriul Judetului Constanta, a pierdut, din pacate, lupta cu coronavirusul. Un om deosebit, si cum omul sfinteste locul, o colaborare excelenta ISU - SMURD - SAJ datorita implicarii si viziunii dumnealui. Sincere condoleante familiei indurerate. Cuvintele par de multe ori neacoperitoare pentru tot ceea ce ai vrea sa spui in astfel de situatii. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Serviciul Judetean de Ambulanta Constanța
Dr. Badescu Laurentiu

Citește și: Colonelul Daniel Popa, șeful ISU Dobrogea, condus duminică pe ultimul drum

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii