Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul SLN, Adrian Mihălcioiu, despre navigatorii români aflați în porturile și șantierele navale din China (VIDEO)

ro

20 Apr, 2022 14:24 1718 Marime text
Adrian Mihălcoioiu, liderul Sindicatului Liber al NavigatorilorSituația ce afectează China, după creșterea numărului de cazuri de Covid 19 și a impunerii lockdow-nului în mai multe orașe, printre care și Shanghai afectează și navigatorii români care ajung în porturile din zonă. 

Liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor, Adrian Mihălcioiu susține că sunt în prezent navigatori români atât pe nave ce ajung în porturile din China, cât și pe nave aflate la reparații în șantierele navale din zonă. 

„China este mai demult cu probleme de Covid 19 și lockdown. Avem informații de câteva săptămâni. (...) Sunt nave în reparații, avem un număr semnificativ de navigatori români care lucrează pe nave în toată lumea. Avem și pe nave care operează în porturile din China,dar și în șantiere navale la reparații. În general cine pleacă în China are contract pe 5-6 luni. Avem cazuri în care ne contactează înainte să ajungă în China și solicită să debarce mai devreme de teamă să nu fie afectați de situația de acolo“ - a declarat Adrian Mihălcioiu. .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii