Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie de peste 19 milioane de lei la CN APM SA Constanţa. Compania achiziţionează energie (document)

ro

20 Feb, 2018 00:00 1708 Marime text
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) este gata să plătească circa 19.350.000 de lei pentru achiziţia de electricitate. Contractul care va fi scos la licitaţie constă în furnizare de energie electrică la înaltă, medie şi joasă tensiune la 9 puncte de consum, conform caietului de sarcini.
 
Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19.03.2018, ora 16.00. Ofertele depuse urmează să fie evaluate pe data de 17.07.2018, ora 18.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 90.000 de lei. De asemenea, cuantumul garanţei de buna execuţie este de 5% din valoarea contractului, fără TVA şi acciză.
 

Responsabili de atribuirea contractului

 
Persoanele care deţin funcţii de decizie din cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, responsabilă de atribuirea procedurii publice, sunt: Dan Nicolae Tivilichi - director general, Marian Tănase - director general adjunct, Daniela Şerban - director economic, Ciprian Hanganu - director coordonator, Otilia Ifimov - şef Departament Achiziţii Publice, Tănase Iulian Pepi - şef Serviciul Juridic şi Contencios, Eduard Laszlo Kiss - şef Sucursala Energetică Port, Adina Gamalan - şef Birou CFP, Cristian Stoicescu - Departamentul Achiziţii Publice.
 
Ofertantul va face dovada furnizării în ultimii trei ani (calculaţi de la data-limită de depunere a ofertelor) a unei cantităţi cumulate de energie electrică de minimum 67.000 MWh, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte de furnizare, finalizate sau aflate în derulare. Aceştia vor mai depune lista principalelor livrări de produse din ultimii trei ani (calculaţi de la data-limită de depunere a ofertelor) din care să rezulte îndeplinirea cerinţei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii