Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 42 de ani, reținuți pentru trafic de droguri

ro

08 Jun, 2022 17:22 1134 Marime text
PerchezițiiLa data de 2 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanța, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în orașul Cernavodă, la locuințele unor bărbați bănuiți de trafic de droguri de mare risc (cocaină).

Potrivit IPJ Constanța, cei 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 42 de ani, au fost conduși la audieri, iar, în baza probatoriului administrat în cauză, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au dispus reţinerea acestora, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

„La data de 3 iunie a.c., bărbații au fost prezentați instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de 2 dintre aceștia, iar față de cel de-al treilea bărbat, a fost luată măsura arestului la domiciliu. 

Acțiunea a  beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română“ - au precizta reprezentanții IPJ Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii