Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța, sub cod galben de ceață! Pe autostrada A2 București-Constanța și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea este vizibilitate redusă

ro

19 Oct, 2022 08:30 988 Marime text
Cod galben de ceață. Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o avertizare now casting cod galben de ceață care vizează județul Constanța. 

Potrivit ANM, astăzi, 19 octombrie 2022, în intervalul ora 8:20 până la ora 9:30 în zona continentanlă a județului Constanța se va semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m. 

Potrivit Infotrafic, pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 147-184, s-a instalat fenomenul de ceață unde, pe porțiuni, vizibilitatea scade sub 150 de metri. În plus, sunt semnalate condiții de ceață și pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, pe tronsonul kilometric 2-17, fenomen care reduce vizibilitatea sub 150 de metri.

„Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenția la volan, să mărească distanța de siguranță între vehicule şi să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor. Evitați manevrele riscante în condiții de vizibilitate redusă!
 
Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC“ - au precizta polițiștii Infotrafic.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii