Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:15 05 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa Jandarmii vor asigura ordinea publică la evenimentele din acest week-end

ro

27 Sep, 2019 13:34 784 Marime text

În  acest sfârșit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa, ISU Constanţa şi Poliţiei Locale vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.
 
În perioada 28-29 septembrie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți la Cumpăna, unde va avea loc festivalul ,,Rodul Pământului”.
 
Sâmbătă, 28 septembrie, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciul de rugby CS Năvodari-CSU Arad, eveniment sportiv va avea loc pe stadionul ,,Flacăra”, începând cu ora 11.00, precum și la meciul de fotbal C.S. Medgidia-CS Popești Leordeni, cu începere de la ora 17.00.

Tot sâmbătă, începând cu ora 11.00,  jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a competiției sportive ,,Ștafetă pentru educație”, ce la avea loc la Castelu. 

Duminică, 29 septembrie, se va acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la  partida de handbal masculin H.C. Dobrogea Sud Constanţa - C.S.M. Ploiești, cu începere de la ora 14.00.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale.

Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

Sursă foto: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii