Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Dosare penale pentru șoferi băuți sau fără permis

ro

27 Jul, 2019 11:55 1124 Marime text

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au oprit pentru control un autoturism, pe strada Ogorului din localitatea Corbu, județul Constanța.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că tânărul aflat la volan, în vârstă de 20 de ani, din orașul Năvodari, nu posedă permis de conducere care să îi ofere dreptul de a conduce vehicule pe drumurile din România, acesta prezentând la control un permis de conducere eliberat de autoritățile din Anglia.
 
La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 19.35, polițiști din cadrul Biroul Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Biruința, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 38, pe raza localității Topraisar, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Biroul Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Pecineaga, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 392, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii