Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Bogdan, predestinat sa fie sef

ro

15 Apr, 2009 03:31 6923 Marime text
DECUPAJ_Ion_Bogdan_D.jpgLa cei 49 de ani, directorul Direcţiei Silvice Constanţa, Ion Bogdan, pare că are vocaţie de şef. Cu excepţia perioadei 1985 - 1987, când a lucrat ca inginer silvic la Ocolul Silvic Basarabi, acesta a ocupat doar funcţii de conducere. 

De origine din localitatea Morteni, judeţul Dâmboviţa, şeful Direcţiei Silvice Constanţa, inginerul Ion Bogdan, este absolvent al Facultăţii de Silvicultură şi Exploatări Forestiere din Braşov. În anul 2001şi 2003, el s-a specializat în „Managementul Firmei", urmând cursuri la Academia de Studii Economice Bucureşti. 

Bogdan_Ion.jpgA început ca şef district la Ocolul Silvic Basarabi, a continuat, tot aici, ca şef Ocol silvic. În anul 1998, Ion Bogdan a venit ca inginer şef la Ocolul Silvic Constanţa, iar trei ani mai târziu (în 2001) a fost promovat ca director al Direcţiei Silvice Constanţa. Pierderea puterii de către PSD a dus şi la „retrogradarea" celor ce în guvernarea social-democrată (2000 - 2004) au ocupat posturi de conducere. A fost şi cazul lui Ion Bogdan, care, în perioada 2005 - 2009, a avut funcţia de inginer şef la Pepiniera Centrală a Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva. Pregătirea profesională, experienţa vastă căpătată în timp, dar şi loialitatea faţă de PSD (n.r. este membru al acestui partid din 1996), i-au asigurat revenirea la conducerea Direcţiei Silvice Constanţa, moment marcat, oficial, la începutul acestei săptămâni.

Ion Bogdan este căsătorit, are doi copii şi, deşi are serviciul la Constanţa, a preferat să se stabilească la Murfatlar.

{mos_ri:Ion Bogdan}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii