Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă nouă la Constanța. Activitatea principală este construcţia de nave şi structuri plutitoare

ro

09 Aug, 2022 15:12 1124 Marime text

 
  • Fondator și administrator al firmei este Ioana Cioromela, cu domiciliul în municipiul Mangalia.
 
În baza cererii nr. 108196 din data de 18 iulie a.c. şi a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată conform art. 11 alin. (1) din O.U.G. nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în registrul comerţului, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările şi completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei ARC Metal Sald SRL.
 
Sediul social al societății figurează în municipiul Constanța, domeniul principal de activitate este „Construcţia de nave şi bărci“, iar activitate principală - „Construcţia de nave şi structuri plutitoare“. Capitalul social e de 200 de lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20, a câte 10 lei fiecare. Fondator și administrator al firmei este Ioana Cioromela, cu domiciliul în municipiul Mangalia. Durata de funcționare a firmei este nedeterminată. Informarea a fost publicată în Monitorul Oficial, partea a IV-a.

Ioana Cioromela mai apare într-o firmă, Metal Sald Industry SRL, înființată în anul 2021, cu adresa în municipiul Constanța și fără contracte de achiziții publice. Societatea este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Construcţia de nave şi structuri plutitoare“.După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 Metal Sald Industry a avut o cifră de afaceri de 262.973 lei, un profit net de 56.838 lei și șapte angajați.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Constanța
Schimbări în firma Clinica Luțescu SRL. Un nou asociat cooptat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii