Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Schimbări în firma Clinica Luțescu SRL. Un nou asociat cooptat

ro

09 Aug, 2022 14:19 2383 Marime text

 
  • Societatea va fi administrată, pe o perioadă de cinci ani, de către Ioana Luțescu, domiciliată în municipiul Constanța.
 
Ioana Luțescu, asociat unic al societății Clinica Luțescu SRL, a hotărât cooptarea unui nou asociat în firmă, Elena Ivana, domiciliată în municipiul Constanţa.
 
S-a decis și majorarea capitalului social al societăţii, de la 200 lei la 400 lei, capitalul social şi structura părţilor sociale urmând a fi:
• Ioana Luțescu, 200 lei - divizaţi în 20 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare, care reprezintă 50% din societate,
• Elena Ivana, 200 lei - divizaţi în 20 părţi sociale a câte 10 lei fiecare şi care reprezintă 50% din societate.

Participarea la beneficii şi pierderi în cadrul firmei va fi conform cotei de participare la capitalul social.

Clinica Luţescu SRL va fi administrată, pe o perioadă de cinci ani, respectiv din data de 16 iunie 2022 şi până la data de 15 iunie 2027, cu puteri depline, de către Ioana Luțescu, domiciliată în municipiul Constanța.

Totodată, s-a aprobat actualizarea actului constitutiv al societăţii Clinica Luţescu SRL în sensul celor prevăzute mai sus. la art. Actul constitutiv va fi modificat în mod corespunzător, urmând a fi depus un exemplar actualizat la O.R.C. de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 9 august 2022, societatea Clinica Luțescu SRL a fost înființată în anul 2017, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de asistenţă medicală specializată“. Nu are contracte de achiziții publice.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 Clinica Luțescu SRL a avut o cifră de afaceri de 1.240.967 lei, un profit net de 558.611 lei și trei angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 897.188 lei, un profit net de 453.108  lei și același număr de angajați.
 
Conform ultimei decizii, Ioanei Luțescu i se adaugă în firmă, ca asociat, Elena Ivana, calitatea de administrator fiind deținută de Ioana Luțescu. Aceasta mai apare într-o firmă din București, Clinica Luna SRL (în funcțiune) - asociat, administrator (50%).    
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
Schimbări în acţionariatul firmei Clinica Luna SRL. Cât deţine Ioana Luţescu
 
Ioana şi Sebastian Luţescu şi-au vândut partenerilor de afaceri acţiunile deţinute la Euromaterna SA Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii