Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:23 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euromaterna SA, capital social mai mic

ro

24 May, 2016 00:00 1353 Marime text


Firma Euromaterna SA, care deține în Constanța o unitate sanitară, și-a diminuat capitalul social! Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Euromaterna SA a stabilit, în ședința din data de 12 aprilie 2016, prin hotărârea nr. 1, diminuarea capitalului social cu 1.949.400 de lei, din 2.084.400 de lei. Astfel, firma are acum un capital social în valoare de 135.000 de lei.
 
Potrivit deciziei, diminuarea capitalului social este dorința acționarilor și are ca scop restituirea către aceștia a unei cote-părți din aporturile pe care ei le-au adus în societate.
 
În urma micșorării capitalului social al firmei, celor trei asociați ar urma să li se restituie banii, în funcție de procentul pe care îl dețin, astfel: Florian Danteș - 15%, Mugurel Dan Raica - 35% și Marius Ion Ruşa - 50%.

Istoria Euromaterna SA

Societatea are sediul în municipiul Constanța, pe strada Ștefăniță Vodă nr. 32, și a fost înființată în anul 2006. Din acționariatul societății fac parte: Ion Marius Rușa, născut în luna ianuarie a anului 1966, în localitatea Tulcea, cu o cotă de participare la profit și pierderi de 50%, Florian Danteș, născut în aprilie 1962, în Constanța, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 15%, și Dan Mugurel Raica, născut în luna februarie a anului 1967, în Tulcea, cu o cotă de participare la beneficii și pierderi de 35%.
 
Societatea are ca domeniu de activitate asistența spitalicească și „activități ale centrelor de recuperare psihică și de dezintoxicare, exclusiv spitale”, conform datelor de la Registrul Comerțului.
 
Ion Marius Rușa, Florian Danteș și Dan Mugurel Raica mai apar ca acționari și în societatea Euromaterna Group Investment SRL. Dan Mugurel Raica mai face parte și din acționariatul societăților: Confident SRL, Asclepios Medicalhealth SRL, Asclepcios Imobiliare SRL, Asclepcios Cardio SRL și Andorra International SRL.

Ti-a placut articolul?

Comentarii